Единодушно с 943 гласа за ГЕРБ преизбра Бойко Борисов за лидер

...
Единодушно с 943 гласа за ГЕРБ преизбра Бойко Борисов за лидер
Коментари Харесай

ГЕРБ единодушно преизбра Бойко Борисов за лидер на партията

Единодушно с 943 гласа " за " ГЕРБ преизбра Бойко Борисов за водач на партията. Това се случи на Национално заседание, което се организира през днешния ден. Бившият министър председател беше единственият претендент за поста. За зам.-председатели бяха избрани Даниел Митов и Томислав Дончев.

В събитието вземат участие близо 1 100 делегати и посетители от всички регионални структури на партията в страната, управлението на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и ръководители на общински препоръки от групировката. 

" ГЕРБ е единствената рационална опция за жителите, ще се върне на пътя на успехите ", съобщи по-рано при доклада на Изпълнителната комисия (ИК) Живко Тодоров, член на комисията и кмет на Стара Загора.

Пред делегатите той акцентира, че политическата мощ е доста добре структурирана на национално и на районно равнище. " Въпреки това има още доста работа, с цел да потвърдим, че ГЕРБ е единствената рационална опция за жителите, за страната ", посочи Тодоров.

" ГЕРБ има не просто ръководител на партията, а същински водач, и считам, че с неговото преизбиране ще бъдем поведени към нова поредна победа на изборите ", съобщи в отчета кметът на Стара Загора.

" Днес се навършват тъкмо три месеца, откогато страната се ръководи от " Продължаваме Промяната ". Днес всеки български жител изпитва смяната на гърба си “, сподели Деница Сачева.

Високите цени на стоките от първа нужда бяха част от главната рецензия на Сачева към ръководещите. " Безпрецедентни цени на хляба, на тока, газа, олиото. Изнемогващи от високите цени на тока лечебни заведения, учебни заведения, детски градини, обществени домове. Липса на съответни обезщетения за бизнеса и публичните институции, а всеки, който изиска помощ, е застрашен да получи инспекция на финансовото положение “, съобщи тя.

По думите й пенсионерите са оставени на произвола на ориста, като 1 милион от тях живеят под прага на бедността.

Делян Добрев пък разяснява цената на газа. " Газът е безценен, тъй като Европа се възвръща бързо и употребява доста газ. Останалите страни в Европа дадоха помощи, а ние не направихме нищо. Поканихме синдикатите и работодателите по време на предизборната акция. Измислихме нова формула. През юли предходната година предложихме да се заложи буфер, който да се компенсира бизнесът за скъпия ток и газ, това щеше да удържи инфлацията “, сподели той.

Добрев напомни, че предлагането на ГЕРБ за отплата е било отхвърлено от ръководещите. " В края на ноември с образуването на 47 Народно събрание внесохме предложение за отплата с 75%, само че те го отхвърлиха. Опитаха се да го прекопират. Дадоха нещо сходно, само че то излезе недъгаво. Аз съм сигурен, че професорите в Харвард ще се срамят от този модел ", означи той.

Според него инфлацията ще бъде сменена от криза. " Имаме чудовищна инфлация, която броди из България и изяжда приходите на хората. В Европа също я има, само че там е на половина по-малка, тъй като дадоха отплата. Нищо хубаво няма да се случи. Ще става доста по-лошо. Ще се появи и звярът на рецесията “, подчерта Добрев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР